Bestellen en Betalen:

 

 Hoe bestel ik ?

1:   Bij selectie van een artikel kunt u een keuze maken uit o.a.: kleur, maat, model, snor, brom en aantallen. Vervolgens klikt u op bestellen.
1a: Bij een selectie van een scooter of motor ziet u verzendkosten staan, dit zijn de kenten/rijklaarmaak kosten. Bij de daarop volgende stap kunt u kiezen om uw scooter of motor te laten bezorgen. (ons excuus voor dit ongemak)
2:  U krijgt nu een overzicht van de gemaakte bestelling te zien.
3:  Als u voor de eerste keer een online aankoop doet, dient u een account aan te maken. Als u eerder een aankoop hebt gedaan, dan kunt u inloggen met uw  login-gegevens. Niet registreren is uiteraard ook mogelijk.
4.  U kunt een keuze maken uit twee verzendmethodes: bezorgen op een afleveradres welke door u is opgegeven of  afhalen in onze vestiging te Hoevelaken.
5.  Kies daarna de betalingsmethode: iDeal, PayPal, Creditcard, of overmaken.
6.  Voordat de betaling plaatsvindt krijgt u ter controle een overzicht van de door u bestelde artikelen, de prijs, de ingevulde gegevens en het bezorgadres. Kloppen alle gegevens? dan kunt u doorgaan.
U wordt doorgeleid naar de beveiligde Paypal of iDEAL betaalsite. Op het moment dat u de bestelling afrond, krijgen wij per direct uw order binnen. Op het scherm krijgt u nogmaals een overzicht van de gemaakte bestelling te zien.
Voor uw eigen administratie kunt u hier een print van maken. Overigens ontvangt u ook van ons een bevestigingsemail van de gemaakte bestelling.

 

Hoe kan ik betalen?
Het betalen van online bestellingen.

1: Betalen via iDEAL of PayPal. Een betaling uitvoeren via iDEAL of PayPal is hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank en ING Bank. Ook kun je het bedrag gewoon overmaken.

2: Betalen met een creditcard.  U kunt de bestelling betalen met de volgende Nederlandse creditcards: VISA, MasterCard en Maestro. Online betalen met een creditcard werkt als volgt: Op de betaalpagina kies je het type creditcard waarmee je wilt betalen. Vervolgens vult u het volledige creditcard-nummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode (oftewel de cvc-code” ) die op de achterzijde van de creditcard staat. Daarna krijg je een beveiligde creditcard transactie “Verified by Visa” of “Mastercard Securecode”. Dit is een soort handtekening. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van Visa en Mastercard.

 

 

 

Onze betaalpartner PayPal:


Als u kiest voor iDEAL of een creditcard-betaling wordt de computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Paypal geleid. Dit houdt in dat je gegevens gecodeerd verstuurd worden (zogenaamde secure connection). U herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin het scherm en aan de https code bovenin de webbalk. Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de Euromotor website naar het betalingssysteem Paypal. Zodra Paypal de betaling heeft ontvangen, krijgen wij een bevestiging hiervan. Na de bevestiging wordt de bestelling verwerkt.

Algemeen:

Alle prijzen van de producten die via www.euro-motor.nl verkocht worden zijn inclusief BTW. Euromotor doet zijn uiterste best om in alle gevallen steeds de juiste prijs en productinformatie te vermelden bij elk product in onze webshop. Mocht het echter voorkomen dat de prijs van een product, eenmaal in de winkelmand, verschilt van de prijsaanduiding van dat product op één of meerdere pagina’s in de webshop, dan vragen wij u om een e-mail te sturen naar info@euro-motor.nl. Spel en/of typfouten zijn onder voorbehoud.