Piaggio MP3

Euro-Motor is opgericht in het jaar 2000, door eigenaar Geert van Soeren. Het is zijn passie om de klant van begin tot eind te begeleiden en te luisteren naar de wensen van de klant om deze vervolgens naar tevredenheid uit te voeren. Geert van Soeren: “Toen ik studeerde aan het LTS wist ik het! Ik wilde een eigen scooter/brommerzaak.  Als klein jongentje ben ik altijd al gek geweest van motoren en had ik al vroeg een eigen crossmotor waar ik uren aan kon sleutelen.  Nu heb ik al jaren een eigen goedlopende zaak waar ik erg trots op ben,  dit mede dankzij mijn team van uitstekende monteurs.”Euro-Motor beschikt over een professionele werkplaats met gediplomeerde monteurs bij wie u terecht kunt voor reparaties en deskundige adviezen. Zij werken met de nieuwste apparatuur en zijn constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (Motor-)scooters.

Klant is koning!

 

Wij zorgen ervoor dat geen klant ontevreden de winkel verlaat. Euro-Motor denkt mee met de klant op het gebied van wensen en service,  zo beschikken wij over een gratis bezorg/haalservice in de regio*. ( Hoevelaken, Ede, Putten, Leusden, Amersfoort, Soest, Terschuur, Barneveld, Nijkerk, Nijkerkerveen, Bunschoten, Spakenburg*)Buiten de regio prijs in overleg. De scooter/motor wordt bij u thuis opgehaald en na reparatie ook weer netjes afgeleverd,  dit voorkomt een hoop rompslomp. Wanneer u uw scooter/motor ter reparatie bij ons aanbied zullen wij van te voren altijd telefonisch contact met u opnemen over de eventuele reparatiekosten.  Bij grote reparaties en schade kunnen wij u voorzien van beeldmateriaal. Door onze grote voorraad aan accessoires en onderdelen kunnen wij snel leveren,  mocht het gebeuren dat er iets toch niet op voorraad is, kunt u altijd uw geld terug krijgen. Ook voor onze online web shop geldt een “niet goed, geld terug” garantie.

team Euro-Motor

 Motor rijden zonder motorrijbewijs? Het is mogelijk!

De Piaggio MP3, wie kent ‘m inmiddels niet?  Deze in het oog springende Italiaanse driewieler zien wij steeds meer opduiken in het land.  Hij is niet alleen sportief maar ziet er ook nog stoer uit.  Aangezien de Piaggio MP3 LT-modellen ook nog met het autorijbewijs bestuurd mogen worden is de MP3 een aantrekkelijk alternatief voor mensen met motorrij ambities. Euro-Motor wordt ook wel de Piaggio MP3-store van Midden-Nederland genoemd!

In onze uitgebreide showroom hebben wij een ruime keus aan Piaggio MP3 modellen.  Ook de bijbehorende kleding en de vele accessoires van de MP3 hebben wij op Piaggio MP3voorraad.  Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van de Piaggio MP3.  Alle diagnose apparatuur is aanwezig om uw Piaggio van de nieuwste software te voorzien.  Nieuwsgierig? Kom dan snel langs voor een proefrit!  Tevens beschikken wij over ruim 75 kwaliteitsscooters,  zowel nieuw als tweedehands.De scootermerken die wij o.a. voeren zijn Vespa, Piaggio, Sym, Kymco en Yamaha.

graag tot ziens in onze winkel!

Euro-Motor
Oosterdorpsstraat 113
3871AC Hoevelaken
033-2530660

Dinsdag en Donderdag van 9.00u. t/m 21.00u.
Woensdag en Vrijdag van 9.00u. t/m 18.00u.  
Zaterdag van 9.00u.  t/m 16.00u.

KVK 32092931
BTW:NL192419870B02