Scooter onderhoud

Euro Motor voor onderhoud en reparatie van uw motorscooter

Bezoek onze moderne showroom

ONDERHOUD

Voor onderhoud of reparatie aan je scooter of bromfiets ben je bij Euro-Motor aan het juiste adres! Euro-Motor levert vakkundige reparaties en uitstekend onderhoud. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij je met onze professioneel uitgeruste werkplaats snel weer op weg helpen. Rijd jouw scooter of bromfiets niet meer, maak dan gebruik van onze gratis haal- en breng service.

De scooter/ bromfiets wordt bij jou thuis opgehaald en na reparatie ook weer netjes afgeleverd, dit voorkomt een hoop rompslomp. Wanneer je jouw scooter/bromfiets ter reparatie bij ons aanbied zullen wij van te voren altijd telefonisch contact met je opnemen over de eventuele reparatiekosten. Bij grote reparaties en schade kunnen wij je voorzien van beeldmateriaal

Meer informatie of een afspraak maken? Bel ons direct of kom langs.

Vragen over onderhoud of reparatie? Neem contact met ons op

REPARATIE

Heeft u schade of is er een defect aan uw Piaggo MP3 of Motorscooter dan helpt Euro-Motor u snel weer op weg. Onze gecertificeerde en ervaren monteurs kennen de Piaggio MP3 van binnen en buiten en kunnen elke reparatie aan. Wanneer u uw Piaggo MP3 of motorscooter ter reparatie bij ons aanbied zullen wij van te voren altijd telefonisch contact met u opnemen over de eventuele reparatiekosten.  Met behulp van de modernste diagnose apparatuur sporen wij elke storing direct op en verhelpen wij die op professionele wijze. Bij grote reparaties en schade kunnen wij u voorzien van beeldmateriaal.